Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Emberekkel beszélt Zuschlag a becsempészett telefonokon

2009.04.16. 10:02
Az elsőrendű vádlott cellájában talált mobiltelefonok vizsgálatával folytatódott csütörtökön a Zuschlag-per. Kiderült, hogy a volt szocialista képviselő emberekkel beszélt a telefonokon, amikben el volt mentve a másodrendű vádlott otthoni száma.

Folytatódott a Zuschlag-per a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon, ahol az elsőrendű vádlott cellájában talált mobiltelefonok híváslistájának vizsgálatáról számolt be Fodor Endre tanácsvezető bíró a csütörtöki tárgyalási nap kezdetén.

A Zuschlag János és két további fogvatartott cellájában talált három mobiltelefon vizsgálata, azaz a beérkezett szakértői vélemények és a híváslisták alapján a bíróság megállapította, hogy a telefonok Zuschlag János felesége és édesanyja, valamint egy harmadik személy birtokában voltak korábban.

D  US20090416026

"A mobiltelefonban el volt mentve" Lados István másodrendű vádlott otthoni telefonszáma, mondta a bíró. Azt is elmondta, hogy "a vizsgálat szerint három azonosítható személlyel történő kapcsolattartásra használták a telefonokat, akik kapcsolatba hozhatók az üggyel".

Zuschlag Jánost, az MSZP volt parlamenti képviselőjét bűnszervezet tagjaként, különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalással vádolja a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség. Zuschlag az MSZP ifjúsági szervezeteit finanszírozta fiktív szervezetek által benyújtott pályázatok támogatásával.