Tekla
7 °C
19 °C

Fideszes delegált volt, pornó miatt kitették

2009.08.19. 14:03 Módosítva: 2009.08.19. 15:16
Kemény pornóképek és -videók kerültek nyilvánosságra a salgótarjáni közgyűlés pénzügyi bizottságának fideszes delegáltjáról, aki röviddel ezután le is mondott megbízatásáról. H. Mónika most azt állítja, lelkiismerete tiszta, szégyenkezni azoknak kell, akik politikai indíttatásból tesznek tönkre életeket.

H. Mónika hosszabb ideje Tutti Frutti partik közkedvelt fellépője volt, sokan felismerhették nyílt utcán készült meztelenkedős fotósorozatáról, arcát az emelt díjas oldalakról letölthető szexvideóin sem takarta. A salgótarjáni városházán azonban mégis meglepődtek, hogy a pártaktivista a pornóiparban is tevékenykedik. A több területre kiterjedő másodállás ellenére H. Mónika a város önkormányzata pénzügyi bizottságának külsős tagja volt, és egyébként a Balassi Bálint Megyei Könyvtár zenei részlegében dolgozott.

Miután kedden számos képe megjelent a bulvársajtóban, a harmincas éveiben járó munkatársnőt a városi politikusok azonnal megkérték, hogy mondjon le pártkapcsolatai révén kapott megbízatásáról. A kérésnek H. Mónika azonnal eleget tett. A helyi pártvezető bejelentése szerint a Fideszből nem zárták ki, mert nem is volt párttag, a könyvtárban azonban felmondtak neki.

H. Mónika, aki a botrány kipattanása óta még nem nyilatkozott, az Indexnek elküldött levelében azt állítja, hogy nincs lelkiismeret-furdalása az ügy miatt, mert saját hibáján kívül került olyan anyagi körülmények közé, amelyek erre a munkára kényszerítették.

„Úgy gondolom, akik uzsorakamat formájában tesznek zsebre milliókat, azoknak inkább van szégyellni valójuk, mint azoknak, akik megpróbálnak életben maradni. És azok is szégyellhetik magukat, akik politikai indíttatásból tesznek tönkre életeket úgy, hogy nem tudják az esetleges okokat” – írta a salgótarjáni volt könyvtáros.

A H. Mónika videót kezelő oldal tulajdonosa amellett, hogy hosszasan ecseteli H. Mónika képességét és rátermettségét, azt állítja, hogy politikai csatározások állnak az ügy hátterében, és valaki direkt dobta fel az ügyet, mert H. nem tartozott a rejtőzködő pornósok közé.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport