Ferenc, Olívia
-3 °C
3 °C

Kétmilliárdért vesz matricákat a Nemzeti Közlekedési Hatóság

2009.09.19. 08:37 Módosítva: 2009.09.19. 08:37
A zöldkártyák és a forgami engedélyek érvényességét jelző matricákat vesz nagy tételben a Nemzeti Közlekedési Hatóság. A közbeszerzés több mint kétmilliárd forint értékű, az Állami Nyomda és a Codex Értékpapírnyomda nyert.

Az Állami Nyomda Nyrt. és a Codex Értékpapírnyomda Zrt. mint közös ajánlattevők nyerték a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiírt, hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést, amelyben igazolólapokat és matricákat kívánt vásárolni a hatóság. Az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A kiírásban a következőket rendelte meg a Nemzeti Közlekedési Hatóság: környezetvédelmi felülvizsgálati igazolólapokat, gépkocsik környezetvédelmi tulajdonságának és a környezetvédelmi felülvizsgálatának érvényességét jelző plaketteket, valamint a forgalmi engedély érvényesítéséhez szükséges címkekészlet beszerzését.

Az igazolólapokat és a matricákat az ajánlatkérő hét regionális igazgatóságához kell leszállítani. Az ajánlattevő konzorcium 2 milliárd 35 millió 200 ezer forintért vállalta a munkát. A felek a szerződést szeptember 2-án írták alá.