Az LMP kampányfőnököt keres

2009.11.06. 13:11 Módosítva: 2009.11.06. 20:46
Még az LMP maga sem döntötte el, hogy pontosan milyen struktúrában vág neki az első parlamenti képviselőválasztásnak. A kampány irányítói posztjára azonban már vannak jelentkezők.

Megkezdte első országgyűlési választására az előkészületeket a Lehet Más a Politika. Az alig nyolchónapos pártnak még nincs kiforrott kampányirányító struktúrája, eddig a tagok leginkább kalákában próbálták előállítani a pártról megjelenő anyagokat, és a nyári uniós képviselőválasztásnak is meglehetősen spontán kampánnyal futottak neki.

Az Index információi szerint az LMP most kampányfőnököt keres. Az irányítói posztra többek között Fabricius Gábor reklámszakember jelentkezett.

Fabricius az Index kérdésére azt mondta, a jelek szerint egyelőre az LMP sem döntötte el, milyen felállásban képzeli el a kampány vezetését. Fabricius szerint erről még a párt kongresszusa fog dönteni, de valószínű, hogy a kampányfőnöki posztot belsős, tehát párttag látja majd el.

Kérdésünkre cáfolta, hogy megpályázná a kampányfőnökséget, bár azt is megjegyezte, hogy az EP-választások kampányában külsős tanácsadóként tevékenykedett.