Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Még mindig tart a helyszínelés Tompán

2009.11.08. 18:53
Ötödik napja helyszínelnek Tompán a rendőrök abban a családi házban, amelyben brutálisan meggyilkoltak egy idős házaspárt és középkorú lányukat.

Eredetileg úgy volt, hogy vasárnapra végeznek a helyszínelők, azonban a tervezettnél lassabban haladnak a hatalmas épületben. A brutális gyilkosság áldozatait jövő szerdán temetik el Kelebián.

A helyszíni szemle még a jövő héten is folytatódni fog, több tucat embert hallgattak ki kollegáim tanúként, és a család kapcsolatrendszerének a feltérképezése van folyamatban - tájékoztott Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A család korábban virágkertészettel és állattartással foglalkozott, jól ment a panzió is. Sosem kértek és kaptak komolyabb összeget kölcsön, nem voltak haragosaik sem. Az elmúlt években azonban a látszat ellenére elszegényedtek.

Kora délután jótékonysági focimeccset tartottak a településen. A drukkerek kék szalaggal demonstráltak az erőszak ellen. A meccset szakadó esőben játszották a csapatok, de így is sokan szurkoltak a lelátóról. A mérkőzés teljes bevételét a gyilkosságok után félárván maradt gyerekeknek és özvegy édesapjuknak ajánlotta a klub.