Még mindig tart a helyszínelés Tompán

2009.11.08. 18:53
Ötödik napja helyszínelnek Tompán a rendőrök abban a családi házban, amelyben brutálisan meggyilkoltak egy idős házaspárt és középkorú lányukat.

Eredetileg úgy volt, hogy vasárnapra végeznek a helyszínelők, azonban a tervezettnél lassabban haladnak a hatalmas épületben. A brutális gyilkosság áldozatait jövő szerdán temetik el Kelebián.

A helyszíni szemle még a jövő héten is folytatódni fog, több tucat embert hallgattak ki kollegáim tanúként, és a család kapcsolatrendszerének a feltérképezése van folyamatban - tájékoztott Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A család korábban virágkertészettel és állattartással foglalkozott, jól ment a panzió is. Sosem kértek és kaptak komolyabb összeget kölcsön, nem voltak haragosaik sem. Az elmúlt években azonban a látszat ellenére elszegényedtek.

Kora délután jótékonysági focimeccset tartottak a településen. A drukkerek kék szalaggal demonstráltak az erőszak ellen. A meccset szakadó esőben játszották a csapatok, de így is sokan szurkoltak a lelátóról. A mérkőzés teljes bevételét a gyilkosságok után félárván maradt gyerekeknek és özvegy édesapjuknak ajánlotta a klub.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport