Judit
2 °C
7 °C

Csicskákat mentettek Újkígyóson

2009.11.12. 10:03 Módosítva: 2009-11-12 10:14:31
Hét csicskát mentettek ki a rendőrök november elején Újkígyóson, közülük négyen nem tértek vissza tartóikhoz, az önkormányzat segített elhelyezni őket.

Hét csicskaként tartott embert mentettek ki a rendőrök egy akció keretében november 5-én Újígyóson, írja a BEOL. A Békés Megyei Hírlap szerint meghallgatásuk után négyen úgy döntöttek, hogy nem térnek vissza csicskáztatóikhoz. Az önkormányzat az egyik nagy civil szervezet segítségével megoldotta elhelyezésüket.

A csicskáknak a vallomások szerint ellátásukért dolgozniuk kellett. A rendőrség büntetőeljárást indított, de bűncselekmény megalapozott gyanúja nem áll fenn, mondta szerdán a békéscsabai rendőrfőkapitány. Dr. Hajdú Antal szerint szabályszegésről lehet szó az olyan foglalkoztatással kapcsolatos kérdésekben, mint a társadalombiztosítás, az egészségbiztosítás valamint az adózás.

Hozzátette, hogy visszatérnek majd Újkígyósra, és további ellenőrzések lesznek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?