Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Joav Blum még nem sukorói

2009.11.17. 18:27 Módosítva: 2009-11-17 18:27:47
Jogerősen is fiktívnek nyilvánította Joav Blum sukorói lakcímét a Fejér Megyei Bíróság. A Velencei-tó partjára tervezett kaszinóváros befektetője hatvan napon belül felülvizsgálati kérelemmel fordulhat a Legfelsőbb Bírósághoz.

Joav Blum az ingatlannyilvántartás széljegyzetében szerepel, ez azt jelenti, hogy meg akarja vásárolni a házat, az eljárás folyamatban van, de még nem az övé. Ezért döntött úgy a Fejér Megyei Bíróság, hogy az első és másodfokon eljáró hatóságok döntése törvényes, mondta Soós Gyula, a bíróság elnökétől.

A Fejér Megyei Főügyészség az idén márciusban rendelte el a nyomozást közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt. Eszerint fiktív adat a lakcímnyilvántartásban Joav Blum sukorói címe.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozásával párhuzamosan a főügyészség kezdeményezte Sukoró jegyzőjénél, hogy érvénytelenítse a lakhelyet. A Közép-dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal másodfokon is érvénytelenítette az állandó lakcímet. Joav Blum ezután is fellebbezett.

Az ügyet hétfőn tárgyalta a Fejér Megyei Bíróság. Az ítélet jogerős, amely ellen hatvan napon belül a Legfelsőbb Bírósághoz lehet fordulni felülvizsgálati kérelemmel.

Jelenleg az ítélet kézbesítésére vár, a további lépésekről csak annak birtokában fogok dönteni - közölte Joav Blum.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?