A Well Kft. helyreigazító közleménye

2010.04.01. 01:04

A Well Reklámügynökség Kft. sajtó-helyreigazítási közleményt juttatott el hozzánk, amely szerint 2010. február 12. napján megjelent hírünk (Ötmillióért vett magyar kártyát és puzzle-t a BKV) olyan hamis látszatot keltett, mintha a Well Kft. jogellenesen, teljesítés és teljesítést igazoló dokumentáció nélkül kötött volna szerződéseket a BKV Zrt.-vel, illetve ezen szerződések alapján a BKV Zrt. a Well Kft. megbízási díját maradéktalanul kifizette volna.

A Well Kft. helyreigazító közleménye szerint a cég a megbízási szerződések megkötése és teljesítése során valamennyi jogszabály betartásával járt el, egyoldalúan előnyös, indokolatlan szerződéseket nem kötött, teljesítését mindig megfelelően, a BKV Zrt. részére ismételten és több alkalommal is igazolta. A Well Kft. teljesítését nem csupán megfelelő dokumentáció, hanem az általa szervezett eseményekről szóló, mind a nyomtatott, mind az elektronikus médiában ma is elérhető tudósítások, rangos nemzeti és nemzetközi pályázatokon elért díjak is alátámasztják.

A Well Kft. megfelelő teljesítését korábban maga a BKV Zrt. is elismerte (BKV Zrt. 2006. évi Éves Jelentése /16., 17. oldalak/, fellelhető a BKV Zrt. saját honlapján). A BKV Zrt. a Well Kft.-vel még teljeskörűen nem számolt el, a szerződések szerint esedékes megbízási díjakat a közlekedési vállalat még nem fizette ki teljesen. A BKV Zrt.-nek a Well Kft.-t érintő esetlegesen hiányos, nem megfelelő, alapos gyanút megalapozó adminisztrációjáért, nyilvántartásáért a Well Kft.-t felelősség nem terheli.
További részletek a Well Kft. álláspontjával, az azokat alátámasztó bizonyítékokkal kapcsolatban a társaság honlapján olvashatók.