Olivér
5 °C
8 °C

MDF-es vezetése lett Székesfehérvárnak

2010.07.05. 11:32
MDF-es politikus veszi át Székesfehérvár polgármesteri posztját a leköszönő Warvasovszky Tihamértól. Viniczai Tibor négy éve dolgozik alpolgármesterként, egyébként pedig az MDF országos szervezetének társelnöke.

Viniczai Tibort, az MDF országos szervezetének társelnökét bízta meg a város vezetésével Warvasovszky Tihamér, leköszönő polgármester, akit a múlt héten választott meg a parlament az Állami Számvevőszék alelnökének. Warvasovszky MSZP-s politikusként az SZDSZ támogatásával volt eddig Székesfehérvár polgármestere - pártjától az utóbbi időben azonban eltávolodott.

Viniczai úgy nyilatkozott: ismeri az előtte álló feladatokat, nyolc éve van a helyi közgyűlésben, az utolsó négy évben pedig alpolgármesterként dolgozott.

A politikus nem hiszi, hogy a következő három hónapban jelentős események történnek majd, legfeljebb olyan dolgokra hívja fel a figyelmet, amelyeket korábban tapasztalt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?