Géza
-12 °C
-4 °C

Rajongók védték meg Gyurcsányt a Hír Tv-től

2010.09.17. 10:26 Módosítva: 2010-09-17 10:27:15

A helyi MSZP meghívására Gyurcsány Ferenc volt kormányfő a kőbányai szabadidőközpontban tartott előadást.A volt miniszterelnököt tapssal fogadta a több száz fős közönség.

A Hír Tv azt szerette volna megkérdezni Gyurcsány Ferenctől, milyen jelentéseket kapott Szilvásy emberétől. A Hír Televízió stábját azonban az egyik helyi szocialista képviselőjelölt, Varga Mónika  kiutasította a teremből. Arra hivatkozott, hogy az esemény nem sajtónyilvános. Az ATV stábja ugyanakkor bemehetett, amire a képviselőjelölt azt mondta, ők "exkluzívan vannak ott".

A stáb kitoloncolásában a főleg nyugdíjas korú szimpatizánsok is részt vettek: kiabáltak, hadonásztak, az egyik MSZP-szimpatizáns pedig letakarta a Hír TV kameráját.

A hívek még Gyurcsány Ferenc távozásakor sem hagyták, hogy a Hír Televízió felvételeket készítsen róla, a kezüket a magasba emelve akarták eltakarni a kamerát. A lökdösődést látva a távozó Gyurcsány Ferenc azt mondta: "Hagyják őket, hadd végezzék a munkájukat". A helyi szocialista polgármester-jelölt végül elnézést kért a Hír Televízió stábjától.