Bernát, Felícia
EUR 384,81 Ft
USD 364,07 Ft
8 °C
30 °C

Csopakon élnek a legtehetősebbek

2010.11.24. 11:25 Módosítva: 2010.11.24. 11:27
Csopak megelőzte Budapestet a legnagyobb vásárlóerővel rendelkező települések versenyében, Tiszabő lett az utolsó.

Az ezer főnél nagyobb települések közül a legtehetősebbek Csopakon élnek, míg a legkisebb elkölthető jövedelemmel Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn lakók rendelkeznek - állapította meg a GfK Piackutató Intézet az általános vásárlóerőről készített térképe alapján.

A legnagyobb vásárlóerővel rendelkező Csopakot Telki, Budaörs, Tiszaújváros és Üröm követi. A legkisebbel rendelkezők pedig Tiszabő mellett Alsószentmárton, Szendrőlád, Kántorjánosi és Vilmány.

A megyei lista szerint Budapesten a legnagyobb az egy főre jutó vásárlóerő, Fejér megye követi, míg a sereghajtó Szabolcs-Szatmár-Bereg megye.

Egy 2008-ban még Budapest vezette ezt a listát, beelőzve Csopakot, és már akkor is az a Tiszabő kullogott a sor végén, ahol idén meg kellett ismételni a választásokat csalás miatt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek