Ki lesz 2010-ben a közgyűlések bombázója?

2010.09.29. 15:28

Több mint száz nevezés érkezett a szerkesztőségbe az első önkormányzati szépségkirálynő-versenyre. Volt, akit férje, volt, akit mamája ajánlott. A versenyt múlt hét pénteken hirdettük meg 12 jelölttel, akikhez most még 28-an csatlakoztak az olvasók ajánlásai alapján.

A szavazásnak vége

Magyarországon sok fiatal és vonzó nő választja a helyi politizálást. Ezt lehet leszűrni abból, hogy az önkormányzati választásokon több tucat olyan polgármesterjelölt vagy képviselőjelölt indult, aki akár egy hivatalos szépségkirálynő-választáson is megállná a helyét. A lenti listán szavazhat, ön kit talál a legszexibbnek. A szavazást a hétvégén zárjuk le.

Aranyosi Szandra

aranyosi szandra

Az MSZP kecskemét képviselőjelöltje a Kandó Kálmán Szakközép- és Szakiskolában végzett elektronika szakon, itt is érettségizett. Jelenleg pénzügyi és számviteli ügyintézőnek tanul. 2010 szeptemberétől kezdte meg tanulmányait a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző karán az Ifjúságsegítő szakon. 7 éves korától versenyszerűen sportol, többek között karatézik.

6,40

Baracskai Valéria

baracskai valeria zalaszent

Független zalaszentgróti képviselőjelölt, végzettsége kereskedelmi szakos közgazdász. Van egy 4 éves kisfia. Jelenleg családi vállalkozást vezet.

6,20

Bocsi Rita

BOCSI RITA 710 1801

Az LMP egri képviselőjelöltje. 1977-ben született Egerben, ott is él férjével és két gyermekükkel. Az egri főiskolán végzett magyar-kommunikáció szakon. A diploma megszerzése után nevelőtanár lett egy ferencvárosi középiskolai kollégiumban. A munka mellett magyar szakos bölcsészdiplomát szerzett az ELTE-n, majd általános és igazságügyi mediátori oklevelet a miskolci egyetemen.

 

 

3,91

Boros Andrea

boros andrea

A Fidesz-KDNP gödöllői polgármesterjelöltje Gödöllőn születt és ott is nőtt fel. Szintén Gödöllőn végezte el tanulmányait, ott sportolt és lett ügyvéd, családanya.

4,70

Buzánszky Renáta

buzanszky renata

A Jobbik dombóvári képviselőjelöltje Dombóváron született, él a családjával. Tanulmányait is a városban végezte, az Apáczai Csere János Szakközépiskolában informatika szakon érettségizett. Jelenleg egy üzletlánc dombóvári áruházában dolgozik.

7,10

Cservék Ágnes

cservek agnes

Az MSZP I. kerületi képviselőjelöltje. Szűkszavú életrajza szerint végzettsége: PTE szociológia, BCE igazgatásszervező. 2002 és 2006 között önkormányzati képviselő volt Pécsett.

7,58

Csiba Katalin

csiba katalin

Az LMP VII. kerületi képviselőjelöltje 28 éves környezetvédő civil. Erzsébetvárosban nőtt fel, majd Pécsett végzett biológusként. Korábban ökokertészként dolgozott egy európai önkéntes programban, később természetvédelmi idegenvezető volt fokozottan védett barlangban.

5,41

Csizmadia Ibolya

csizmadia ibolya

A Fidesz-KDNP orosházi képviselőjelöltje 25 éves közgazdász. A DAREH Önkormányzati Társulásnál dolgozik projektmenedzser-asszisztensként. 2002 óta az orosházi Fidelitas tagja, melyet 2010 júniusa óta elnökként vezet.

5,17

Demeter Márta

demeter marta

Az MSZP zuglói képviselőjelöltje. Életrajza szerint 27 éves, a Gábor Dénes Főiskola biztonság- szervező szakirányára járt. 2004-től pénzügyi tanácsadással foglalkozik.

5,57

Dobner Kamilla

dobner kamilla

Az LMP kőbányai képviselőjelöltje 25 éves, két éve él a kerületben. A Külkereskedelmi Főiskolán szakdolgozatát a civil szervezetekről írta, jelenleg az ELTE tanító szakán tanul. Szeretne hozzájárulni a környezettudatos nevelés elterjesztéséhez és az esélyegyenlőség megteremtéséhez az oktatásban.

4,31

Dódity Gabriella

dodity gabriella

A Fidesz-KDNP képviselőjelöltje születése óta Kispesten él. Public Relations és TV-rádió szakon diplomázott, később marketing menedzseri képesítést is szerzett. Újságíróként, szerkesztőként, kommunikációs szakemberként dolgozik. 2006 óta az önkormányzat Városüzemeltetési és Közbiztonsági Bizottságának külsős tagja.

5,20

Farkas Anett

farkas anett

A Független Civilek Fehérvárért fehérvári képviselőjelöltje 31 éves, közgazdász. A Veszprémi Egyetemen végzett, volt au-pair Angliában, most az Ákombákom Alapítvány elnöke, kismamák érdekvédelmével foglalkozik.

4,99

Gál Anita

gal anita

Az LMP békéscsabai képviselőjelöltje néhány nappal ezelőtt vette át közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen.

4,56

Garay Rita

garay rita

A Fidesz-KDNP tótkomlósi polgármesterjelöltje. A tótkomlósi városháza korábbi jogi és közoktatási osztályának ügyintézője 2009 júniusában menyerte az időközi választást, azóta a helység polgármestere.

4,36

Góth Mónika

goth monika

A Jobbik szombathelyi képviselőjelöltjeről több információnk nincs.

4,77

Guba Krisztina

guba krisztina

A Jobbik csepeli képviselőjelöltjéről nincs több infromációnk.

5,97

Hoczáné Frankó Anna

franko anna

A Jobbik encsi polgármesterjelöltje. 30 éves, gyemekkora óta Encsen él, immáron férjével és hétéves kislányával. Fogtechnikusi és tanítói végzettsége van, idén szeptembertől a Miskolci Egyetem joghallgatója.

6,88

Jusztinger Krisztina

jusztinger krisztina

Az MSZP képviselőjelöltje Sásdon indul. Közgazdász, 2006 óta képviselő, a pénzügyi bizottság tagja, civil foglalkozása pályázati ügyintéző.

4,49

Király Nóra

kiraly nora

A Fidesz-KDNP újbudai képviselőjelöltjét férje nevezte a szépségversenyre. A 32 éves politológus, közgazdász jelölt három gyermek édesanyja. Jelenleg is önkormányzati képviselő Újbudán.

6,25

Kriston Linda

kriston linda

Az MSZP XVI. kerületi képviselőjelöltje 25 éves, öt éve él a kerületben. Művelődésszervezésből, kommunikáció-, film- és média szakból szerzett főiskolai végzettséget. Hat évig foglalkozott gyerekekkel. Két évig ingatlanfejlesztő és -közvetítő területen is dolgozott. Jelenleg nemzetközi rendezvényszervezéssel foglalkozik.

7,32

Laukonidész Lilla

laukonidesz lilla

A Fidesz-KDNP békásmegyeri képviselőjelöltje. 29 éves, születése óta Óbudán él. Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola nyolcosztályos gimnáziumában érettségizett, majd tanári és közgazdász végzettséget szerzett. Jelenleg egy pénzintézetnél dolgozik.

4,36

Magna Judit

magna judit2

Az LMP kőbányai képviselőjelöltje 1989-ben született Budapesten, jelenleg az ELTE BTK történelem szakos hallgatója. Aktivistaként vesz részt az LMP munkájában, elkötelezett környezetvédő.

4,57

Menyhárt Zsófia

menyhart zsofi

Az LMP II. kerületi képviselőjelöltje. A párt honlapján annyit lehet megtudni róla, hogy jövendőbeli építészként látja városaink fenntarthatatlanságát, melyre a II. kerületnek reagálnia kell.

3,09

Molnár Andrea

molnar andrea

A Jobbik miskolci képviselőjelöltje hajadon, születése óta Miskolcon él. Jelenleg a Harsányi János Főiskola idegenforgalmi szakos hallgatója. A Jobbik miskolci Ifjúsági Tagozatának alelnöke, valamint a Jobbik miskolci HR Munkacsoportjának vezetője.

7,10

Nagy Marianna

nagy marianna

A Fidesz-KDNP VII. kerületi képviselőjelöltje az ELTE Bölcsészettudományi Karán szerzett diplomát történelem szakon. Jelenleg egy ügyvédi irodában dolgozik.

5,50

Palócz-Medla Orsolya

IMG 4595 retus
Az MSZP XXII. kerületi, rózsavölgyi képviselőjelöltje 1983. augusztus 31-én született Budapesten. Két fia van: András hatéves, Balázs négy, mindketten a kerületi Halacska Református Óvodába járnak. A Budapesti Gazdasági Főiskola vendéglátó és szálloda szakán diplomázott közgazdászként, majd mesterdiplomát szerezett marketingből a Szegedi Tudományegyetemen.

4,99

Pogácsás Mariann

pogacsas mariann

A Jobbik hajdúböszörményi képviselőjelöltje. Édesapján keresztül ismerte meg a Jobbik célkitűzéseit és kapcsolódott be az új erő hajdúdorogi szervezetének munkájába. Kétgyermekes családanya.

4,54

Pulay Glória

pulay gloria

Az LMP II. kerületi képviselőjelöltje. Bemutatkozójából csak annyi derül ki, hogy a kerületben élve látja, hogy az építkezések engedélyezése milyen "laza", ezért fokozná az átláthatóságot. Szeretné, hogy Budán létrejöhessenek olyan vonzó kulturális és találkozási pontok, amilyenek Pesten is megtalálhatóak.

4,68

Rátonyi Flóra

ratonyi flora

A Fidesz-KDNP zuglói képviselőjelöltje. Bemutatkozása szerint nemzetközi Kommunikáció szakon végzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán. Főiskolai évei alatt dolgozott riporterként az Echo Tv-nél, majd újságíróként a Magyar Távirati Irodánál.

7,23

Reichenbach Mónika

virenyine reichenbach monik

Pázmánd független polgármester-jelöltjét szintén férje ajánlotta a következő subjecttel: 3 gyerek 3 diploma mellett egyszerre család és karrier és gyönyörű! A jelölt 1981-ben született. Preferált szakterülete az önkormányzati kommunikáció. Kiemelt szakmai aktivitása: drogprevenciós tréning szervezés.

4,71

Sikota Krisztina Anna

sikota krisztina anna

A Fidesz-KDNP XII. kerületi képviselőjelöltje 2005-ig a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Germanisztikai Intézetben oktatta a Német nyelvű országok ismerete tantárgyat. Jelenleg a PPKE idegen nyelvi lektorátusának egyik vezetője. 2003 óta tagja a Fidesznek, 2005 óta a kerületi alapszervezet sajtóreferense.

5,13

Simon Ildikó Beatrix

simon ildiko beatrix

A Fidesz-KDNP gödöllői képviselőjelöltje 1983-ban, Marosvásárhelyen született, de gyerekkora óta Gödöllőn él. A Petőfi Sándor Gimnázium kéttannyelvű tagozatán érettségizett. Ezután az ELTE Bölcsész Karára járt. 2007-óta tanít franciát egy gödöllői nyelviskolában.

4,66

Solymári Gabriella

solymari gabriella

Az MSZP VII. kerületi képviselőjelöltje. 1980-ban született Budapesten. A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen számvitel szakon végzett. Dolgozott a Parlamentben, az Esélyegyenlőségi Kormányhivatalban. Jelenleg a Budapesti Esélyek Háza vezetője.

4,72

Szabó Barbara

szabo barbara

Az LMP XVI. kerület polgármesterjelöltje 32 éves, környezetgazdálkodási agrármérnök.

4,48

Szadai Gabriella

szadai gabriella3

A Bugyiban induló független jelöltről több információnk nincsen.

5,30

Székely Beatrix

szekely beatrix

Független szadai képviselőjelölt. 43 éves, mezőgazdasági gépészmérnök, gazdasági szakmérnök és államigazgatási főiskolai diplomája is van. Négy gyermek büszke édesanyja.

4,16

Szentkirályi Alexandra

szentkiralyi alexandra

A Fidesz fővárosi listáján 10., azaz várhatóan befutó helyen álló képviselőjelöltet mamája ajánlotta a figyelmünkbe. A jelöltről még annyit lehet tudni, hogy a Fidelitas I. kerületi elnöke.

6,12

Tüttő Kata

tutto kata

Az MSZP XII. kerületi képviselőjelöltje. 1980-ban született. 2003-ban végezte el a Pénzügyi és Számviteli Főiskolát, pénzintézeti szakon. A Zsigmond Király Főiskola Nemzetközi Kapcsolatok Szakának hallgatója. 1998 és 2002 között a XII. kerületi önkormányzat képviselője, 2002 óta fővárosi közgyűlési képviselő.

4,42

Uri Melinda

uri melinda

A Független Civilek Fehérvárért fehérvári képviselőjelöltje 26 éves, grafikus. A pázmány Péter Katolikus Egyetem hallgatója, korábban egy fehérvári hetilap szerkesztőjeként dolgozott és több évig egy telekommunikációs cég ügyfélszolgálati menedzsereként tevékenykedett.

3,82

Wajand Edina

wajand edina

Az MSZP XVII. kerületi képviselőjelöltje 26 éves, művelődésszervező. A Nyugat Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Főiskolán végzett. Jelenleg az MSZP XVII. ker. Szervezetének Irodavezetője.

4,91