Kiverték a sándorfalvai fideszes jelölt fogát

2010.10.03. 18:49
Szombat este háza előtt két csuklyás ember sértegette, majd arcon ütötte Molnár Róbertet, a Fidesz–KDNP képviselőjelöltjét, a helyi Fidesz alelnökét a Csongrád megyei Sándorfalván. Molnár Róbert feljelentést tett és orvosi látleletet vétetett. Az esetet a helyi és a megyei választási bizottságnak is bejelentették.

A Fidesz szombat este tartotta kampányzáró rendezvényét a sándorfalvai művelődési házban. A rendezvényen  Molnár Róbert is rövid beszédet mondott, aki most először jelöltette magát a helyi képviselő-testületbe, mondta el Tímár Zoltán,  helyi Fidesz-elnök.

Amikor Molnár Róbert szombat este hazaért, kinyitotta a kaput, és visszaindult autójához, két csuklyás ember lépett hozzá. „Mit képzelsz magadról, a kurva anyád?” – kiáltották neki, majd arcon ütötték, és elfutottak. Molnár Róbertnek az ütéstől kiesett az egyik foga.

Molnár vasárnap reggel feljelentést tett a rendőrségen, és orvosi látleletet vetetett. Az esetet bejelentették a területi és a megyei választási bizottságnál is. A Molnár Róbert elleni támadásnak nem volt semmilyen előzménye, állítja Tímár Zoltán. A jelölt szolid természete miatt kizárható, hogy magánéleti konfliktusról van szó. A nyolcezer lakosú városban van egy kör, magyarázta Tímár, amely szembefordult a város fideszes vezetésével, és emiatt korábban is volt már feszültség.