Ivó, Milán
EUR 383,62 Ft
USD 365,53 Ft
6 °C
26 °C

A Fidesz is számolja a szavazatokat vasárnap

2010.04.06. 17:34

Hasonlóan az európai parlamenti (EP) választáshoz, a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson is működtet majd alternatív szavazatszámlálási rendszert a Fidesz. A Fidesz-KDNP delegáltjai a szavazatszámlálás végeztével eljuttatják az adott szavazókör eredményét a pártközpontba. A Fidesz a 2009 júniusi EP-választás előtt a választások tisztaságának biztosításával indokolta az alternatív szavazatszámlálást.

Az ország mintegy 11 ezer szavazókörében választott és delegált tagok számlálják az áprilisi választáson leadott szavazatokat. Az Országos Választási Iroda adataiból kiderült: összesen több mint 20 ezer pártdelegált vesz részt a szavazatszámláló, valamint a választókerületi és területi választási bizottságok munkájában az országgyűlési választáson.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek