A pornós „gárdista hölgynek” ki kéne lépni

2010.03.31. 15:33
A Jobbik elnöke szerint Király Andráshoz hasonlóan kellene eljárnia Müller Nikolettnek is, akiről kiderült, hogy miközben harcos tagja volt a Magyar Gárdának, pornóipari munkásként kereste kenyerét. Vona Gábor szerint a párt nem befolyásolhatja a Gárda személyi döntéseit, de lehet véleménye az ügyekben. A Gárda egyelőre nem hozott döntést.

A Magyar Gárdának sajtónyilvánosságot biztosító kuruc.info szerint valódi botránnyá dagadt a pornós gárdista ügye. A betiltott, és rendőri előállításokba torkolló gárdás tüntetéseken politikai érdemeket szerzett Müller Nikolett foglalkozásáról szombaton a Velveten láttak nyilvánosságot az első fotók, a témában azonban a radikáljobbos honlap tovább nyomozott, és teret adott az olvasók hozzászólásainak.

nikki-miller-08

A megszondáztatott közönség mindössze 38 százaléka szavazott arra, hogy a közel 150 pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben szereplő lányt azonnal ki kell tenni a Gárdából, 51 százalék szerint viszont meg kell adni az esélyt a változásra, hogy új, tiszta életet kezdhessen. Ennek feltétele természetesen az, hogy hagyja abba pornós ténykedését.

A szavazási arány nem hatotta meg a Jobbik elnökét. Vona Gábor a barikád.hu-nak adott interjújában az javasolta a „gárdista hölgynek”, hogy kövesse a melegfelvonuláson készült fotói miatt a szóvivőségről lemondó Király András példáját.

„Király András egy rendkívül tehetséges, tisztességes ember, aki áldozatául esett néhány szerencsétlen fotónak. Sajnálom, ami vele történt, de becsülöm azért, mert önként lemondott, hogy védje a pártot, és ezáltal a nemzeti oldal ügyét. Szerintem a gárdista hölgynek is így kellene eljárnia.” – mondta Vona, de hozzátette, hogy személyi döntésekben nincs beleszólása a Gárda ügyeibe. „Nekünk véleményünk lehet, de az ügyet nekik kell rendezniük.”

Kép forrása nem ismert, valószínűleg a gárdaavatásán

Kis Róbert, a Magyar Gárda főkapitánya az Index kérdésére azt mondta, hogy egyelőre nem született döntés Müller sorsáról. Kis Róbert szerint ebben a kérdésben a lány megyei szervezete illetékes, ezért végleges választ szerda estére várható.