Az MSZP-nek semmi köze a BKV-botrányokhoz

2010.02.19. 16:57

Az MSZP budapesti kampányfőnöke szerint a fővárosi szocialista vezetőknek nincs közük a BKV körüli korrupciógyanús ügyekhez. Molnár Zsolt pénteki budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, az MSZP vezetői fővárosi, illetve országos szinten sem vettek részt semmilyen törvénytelen eljárásban.

Kérdésre válaszolva elmondta, hogy Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettest nem jogi okokból, hanem politikai megfontolásból kérték fel a visszalépésre.

A szocialisták fővárosi ügyvezető alelnöke kiemelte, hogy semmilyen személyes kapcsolata sincs sem a BKV jelenlegi, sem volt vezetőivel. Hozzátette, Balogh Zsolttal, a BKV volt megbízott vezérigazgatójával pedig soha sem találkozott, őt fel sem ismerné.

Molnár Zsolt kiemelte, hogy kénytelen lesz jogi lépéseket tenni, amennyiben a sajtóban rágalmazásnak, lejáratásnak megfelelő információk jelennek meg személyét illetően.

Molnár Zsolt szintén kérdésre válaszolva elképzelhetetlennek nevezte, hogy a számára ismeretlen Balogh Zsolt terhelő vallomást tett volna személyére a BKV-ügyekkel összefüggésben.