Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lefoglalták egy MDF-es képviselő kopogtatócéduláit

2010.03.27. 14:07 Módosítva: 2010-03-27 14:07:34
Ajánlószelvényeket foglalt le a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a főváros XVII. kerületében, mert pénteken feljelentés érkezett, amely szerint egy képviselőjelölt a szabályoknak nem megfelelően gyűjtötte azokat.

A rendőrség szombati közleménye szerint a BRFK a választás, a népszavazás és a népi kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendőrök a jelölt összes ajánlószelvényét lefoglalták.

A hírTV péntek este azt közölte, hogy Farkas Tibor MDF-es jelöltre leadott cédulákat foglalt le a rendőrség. A hírTV honlapján azt írta, hogy Farkas Tibor indulását a választáson már jóváhagyta az illetékes választási bizottság, így nem tudni, hogy az ügy befolyásolhatja-e még az MDF-es képviselőjelölt sorsát. Farkas Tibor a lefoglalás tényét a elismerte, de nyilatkozni nem akart az ügyről.