Levetette az egyenruhát a pornós gárdistalány

2010.04.01. 15:36 Módosítva: 2010.04.01. 15:36
Kilépett a Magyar Gárdából Müller Nikolett, akinek számtalan pornós képe és filmje található az interneten. A gárda főkapitányának címzett levelében azt írja, sajnálja, hogy a sajtó az ő hibás döntése miatt az egész gárdát bántotta, és lélekben örökké gárdista marad.

Kilépett a Magyar Gárda soraiból Müller Nikolett, akiről a Velvet írta meg, hogy közel 150 pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben is szerepel. Képeivel  tele van az internet, amelyeken Nikki Miller, Angela, Nikki, Nikolett, Angelique, Niki M, Candy néven szerepel.

Müller Nikolett mindeközben aktív tagja volt a szélsőjobbos, a homoszexualitást elítélő és az erkölcsi tisztaságot hirdető szervezetnek is. 2009. július 4-én az Erzsébet téren tartott, be nem jelentett demonstráció résztvevőjeként a rendőri intézkedésnek ellenszegült, a rendőr irányába rúgott, ezért 30 ezer forint pénzbüntetsére ítélték.

nikki-miller-08

A szélsőjobbos kuruc. info kimerítően foglalkozott a lány ügyével, és teret adott az olvasói véleményeknek is. A honlapon megszondáztatott közönség mindössze 38 százaléka szavazott arra, hogy lányt azonnal ki kell tenni a Gárdából. 51 százalék szerint meg kell adni az esélyt a változásra, hogy új, tiszta életet kezdhessen.

Vona Gábor Jobbik-elnök a barikád.hu-nak adott interjújában azonban egyértelműen azt üzente a „gárdista hölgynek”, hogy kövesse a melegfelvonuláson készült fotói miatt a szóvivőségről lemondó Király András példáját.

"Pár évvel ezelőtt hoztam egy rossz döntést. Nem keresek rá mentségeket, rossz döntés volt. Egy fiatal lány döntése volt, aki korban felnőtt volt, észben nem. Aztán rájöttem, hogy rossz utat választottam. Szerettem volna tiszta lappal újraindulni. A Magyar Gárda soraiba jelentkeztem, és elmondtam a múltamat. Úgy éreztem, ha elmondom szépítés nélkül a múltamat, vállalom érte a felelősséget, akkor elmondhatom, hogy felnőtt lettem. Úgy éreztem, hogy esélyt adok vele magamnak. És megkaptam ezt az esélyt a Gárdától is" - írta a gárda főkapitányának címzett levelében Müller Nikolett, amelyben bejelenti kilépését a gárdából.

Levele szerint a sajtó az egész gárdát bántotta az ő hibás döntése miatt, ezért lép ki a szervezetből, de ettől függetlenül lélekben örökké gárdista marad.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport