Orbán Viktor évet értékel

2010.02.05. 15:53

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Orbán: Megérti a volt baloldali szavazók csalódottságát. Hittek egy eszmében. A jobboldaliak nem várják, hogy megváltoztassák felfogásukat, de rájuk is számítanak az ország újjáépítésében, mert nélkülük nem fog menni. Legyenek a változás részesei, nyertesei.

    Az ország egyik fele csalódott, a másik dühös. Csalódott és dühös emberek milliói. A düh és csalódottság földjéről átjáró kell a remény világába. Fel kell szítani a reményt a magyar szívekben, hiszi, hogy sikerület. Nincs reménytelen ország, csak reménytelen kormány.

  • Orbán: Április 11-én mindenki kell. Puskás Öcsi szavait a helyzethez igazítva: kis különbség kis változás, nagy különbség nagy változás. Magyarországnak változás kell. Hisz abban, hogy a magyarok a hazugság helyett az igazságot válasszák, hatalmaskodás helyett a szolgálatot. Ne csak az új kormánytól, saját életükben is várják ezt el.

  • Orbán: Itt az ideje, hogy a gyengéket leváltsák az erősek. Orbán és pártja készen állnak az erős, felelős, cselekvő kormányzásra. Hajrá, Magyarország, hajrá magyarok.