Palcsó Tomi énekli a Fidesz ünnepi dalát

2010.03.11. 07:06 Módosítva: 2010.03.11. 09:33
A Fideszhez sorra jelentkeztek az előadóművészek, hogy fellépjenek a párt március 15-i kampánynyitóján és ünnepi megemlékezésén. Palcsó Tomit és Varga Miklóst választották. Az MSZP egyelőre nem talált olyan fellépőt, aki közösséget vállalna a párttal.
Palcsó Tamás
Palcsó Tamás

Elkezdett összeállni a Fidesz március 15-i kampánynyitójának a programja. Forrásaink szerint a pártnak nem volt nehéz dolga, az előadóművészek sorra jelentkeztek be náluk, hogy szívesen fellépnének az ünnepi műsorban. A választás végül Palcsó Tamásra, a Megasztárban híressé vált énekesre esett.

A fiatal művész mellett Varga Miklós lép fel, a Nemzeti dalt fogják együtt elénekelni. Természetesen beszédet mond majd Orbán Viktor miniszterelnök-jelölt.

A Fidesz-KDNP a kampánynyitó nagygyűlést és az ünnepi megemlékezést az I. kerületi Attila úton, a Dózsa György szobornál tartja, bár egy korábbi verzió szerint az elmúlt évekhez hasonlóan az Erzsébet híd pesti hídfőjénél gyűltek volna össze. A helyszínt a párt a múlt héten változtatta meg, miután kiderült, hogy az MSZP a közelbe, a Pilvax közbe szervezte március 15-i rendezvényét, a Jobbik pedig a Deák Ferenc térre.

varga miklos

Az MSZP egyébként nem ennyire szerencsés ünnepi műsora összeállításával, úgy tudjuk, hogy egyelőre nem találtak megfelelő előadót, aki vállalná is a fellépést a pártrendezvényen. Annyi biztos, hogy a másfél órásra tervezett eseményen beszédet mond Mesterházy Attila, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje.