A Fidesz jogi lépéseket fontolgat

2011.03.20. 16:46 Módosítva: 2011.03.20. 16:47
Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke szerint a szocialisták Lázár János ügyében is a hamisítás "jól bevált eszközéhez folyamodtak".

A Fidesz azt vizsgálja, hogy milyen jogi lépéseket tehet a hamisítók ellen, mert a megvágott, manipulált szöveg semmilyen módon nem fedi a valóságot, közölte Kósa Lajos, a párt ügyvezető alelnöke.

A politikus úgy fogalmazott: "mint már annyiszor, a szocialisták most is a hamisítás szerintük jól bevált eszközéhez folyamodtak." Azt a szöveget, amellyel Lázár János Fidesz-frakcióvezetőt támadják, és amely egy 2008-as nyilvános közgyűlésen hangzott el, megvágták, manipulálták úgy, hogy az elveszítette az eredeti értelmét, közölte.

Aki ismeri Lázár János polgármester munkásságát, pontosan tudhatja, hogy a vezetése alatt Hódmezővásárhelyen mennyi pozitív lépés történt, amely a nehéz helyzetben lévőket, a szegény embereket, a rászorulókat segítette, hangsúlyozta Kósa Lajos.

A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint aki csak egy kicsit is veszi a fáradságot, ellenőrizheti az interneten, hogy a hangfelvétel "ebben a formában közönséges hamisítvány".