Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Tömegverekedés tört ki egy dabasi kocsmában

Rendőröket vezényeltek ki a Pest megyei Dabasi Szőlökbe, miután egy kocsmai verekedésben hárman megsérültek, köztük a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület egyik tagja. A három sérültet kórházba vitték, a rendőrség két embert előállított.

Három embert - köztük a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület egyik tagját - vittek kórházba a mentők a Pest megyei Dabasi Szőlőkből. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: vasárnap délután öt óra körül két férfi ment be az egyik helyi kocsmába, de ott egy korábbi nézeteltérésre hivatkozva nem szolgálták ki őket. Elmentek, de nem sokkal később visszatértek egy 6-8 fős társasággal. A kocsmában lévők és a csoport tagjai összeverekedtek.

Három középkorú férfi sérült meg: kettő a fején, a harmadik pedig a lábán. Úgy tudni, csupán könnyebb sérüléseket szenvedtek. Budapestre, a Merényi Gusztáv Kórházba szállították őket.

A rendőrség csoportos garázdaság miatt indított eljárást,  mondta a rendőrségi szóvivő, aki megerősítette, hogy az egyik kórházba került sérült a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagja. A támadók a Független Hírügynökség beszámolója szerint cigányok voltak.

A rendőrség vasárnap este rövid közleményt is kiadott az esetről, eszerint a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható két személyt előállítottak, társaikat keresik. "Az esetleges további jogsértések megakadályozása miatt a rendőrség a helyszínen a szükséges erőkkel megjelent" – áll a közleményben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?