Jolán
2 °C
4 °C

Szociális konzultációt kezdeményezett a kormányfő

2011.05.01. 15:00

Szociális konzultációt indított útjára a kormányfő - ezt Orbán Viktor május elsejére készült, a Facebook közösségi portálon publikált videóüzenetben jelentette be vasárnap.

A miniszterelnök videójában arról beszélt, hogy az alkotmányozás sikere után most más kérdésekben kéri az állampolgárok véleményét.

Kézhez fognak kapni egy levelet, amely egy kérdőívet is tartalmaz, és arra kérem önöket, ezt gondosan olvassák el, töltsék ki, és küldjék vissza - mondta a kormányfő. A levélben 10 kérdést tesznek majd fel, amelyek - mint a kormányfő mondta - mindennapi életünk szempontjából a legfontosabbak.

A miniszterelnök három kérdést idézett is a leveléből, ilyen volt a védett kor bevezetésére irányuló kérdése, de kiváncsi arra is, mit szólnának hozzá a választók, ha segély helyett inkább munkalehetőséggel segítenék a munkanélkülieket. utolsó kérdésében az oktatás átszervezéséről beszélt, úgy, hogy a jövőben "csak azokat a képzéseket támogatnák államilag, amikkel el is lehet helyezkedni".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?