Gyárfás
19 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Szexbotrányba keveredett egy magyar diplomata Minszkben

2011.05.25. 13:27
A Külügyminisztérium hazahívta a követségi tanácsost, miután kiderült, hogy hitszegő ígéretekkel vett le a lábáról egy fehérorosz nőt.

Az orosz newsland.ru hírportál híre szerint a tanácsos, B.Z. szerelmi afférba bonyolódott az állomáshelyén. A MInszkben élő nős férfi házassági ajánlatot tett a szeretőjének, ugyanakkor abortuszra is megpróbálta rábeszélni.

Egy titkos találkozó Minszkben
Egy titkos találkozó Minszkben

B.Z. a hírportál értesülése szerint emellett a magyar titkosszolgálat emberének adta ki magát, hogy fontosabb személynek tűnjön. Később minden kapcsolatot megszakított a szeretőjével.

A Külügyminisztériumot a nő testvére kereste meg, mert kárpótlást szeretnének kapni az affér által okozott erkölcsi kárért. Az üggyel kapcsolatban néhány külföldi videómegosztó oldalra egy rejtett kamerával készített intim felvétel is felkerült, amin állítólag B.Z. és volt szeretője szerepel.

A Külügyminisztérium az Index kérdésére nevet nem árult el, csak annyit közölt, hogy egy személyt diplomatához méltatlan magatartás miatt hazarendeltek Minszkből és elbocsájtottak. Az illető múlt péntek óta a felmondását tölti.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!