Egy-egy mondat a Fidesz-kongresszusról

2011.07.03. 17:15 Módosítva: 2011.07.03. 17:20

Orbán Viktor

Az eredményekből ma még csak különálló mozaikkockákat lehet látni, és sokak számára úgy tűnhet, nincs is köztük összefüggés. Ha nem hátrálunk meg, ha végigcsináljuk, akkor egyszer csak elkezd összeállni a kép, és a végén ki fog kerekedni belőle egy erős és büszke ország.
 

Lázár János

01
Nem kérek és nem kérünk bocsánatot az első év sodró lendületéért, nem ígérek és nem ígérünk érdeksérelmek nélküli rendrakást, ütemváltást, a status quo békés védelmét.
 

Navracsics Tibor

Egyre többen figyelnek fel Európában a Fidesznek, Közép-Európa egyik legnagyobb jobbközép pártjának a gazdasági válság megoldására kínált újszerű receptjeire.
 

Kósa Lajos

Ha magunkon nem értelmezzük a saját magunk által felállított erkölcsi szabályt és mércét, a mutatvány meg fog borulni.
 

Pokorni Zoltán

fotó: fidesz.hu
fotó: fidesz.hu
A legnagyobb veszély, ami ránk leselkedik, azok mi magunk vagyunk. Ha azt hisszük, mindenkinél okosabbak vagyunk, és mindent tudunk. Szó sincs róla.
 

Varga Mihály

Az előző kormányok tagjainak, Bajnai Gordonnak, Veres Jánosnak, Draskovics Tibornak felelnie kell azért, amiért az ország következő tíz évét elzálogosították.
 

Kövér László

Az eltökéltségen, a határozottságon semmit se változtassunk, egy jottányit se engedjünk, de ezzel párhuzamosan fokozott óvatosságra, alázatra, és bizalmatlanságra inteném magunkat.
 

Harrach Péter (KDNP)

A KDNP világnézeti párt, a horgony a csapkodó hullámokban, a Fidesz szerepe a mozdonyé.