Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Katonai repülő indult a buszbaleset áldozataiért

2011.11.09. 10:10 Módosítva: 2011-11-09 12:12:10

A vasárnapi hurghadai buszbaleset újabb öt magyar sérültjét indították útnak repülőgéppel Budapestre - mondta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szerdán.

A Külügyminisztérium nem sokkal ezelőtt arról tájékoztatta a miniszterelnököt, hogy reggel fél nyolckor Hurghadából az egyiptomi buszbaleset újabb öt magyar sérültjét indították útnak repülőgéppel Budapestre.

Repülő is indult

Délben Kecskemétről elindult a magyar katonai repülőgép az egyiptomi buszbaleset áldozataiért. Aionai  Honvédelmi Minisztérium arról tájékoztatta Orbán Viktor kormányfőt, hogy fél 12 után néhány perccel felszállt Kecskemétről, és úton van Hurghada felé az az An-26-os katonai szállító repülőgép, amely az egyiptomi buszbalesetben elhunyt magyarok holttesteit szállítja majd haza.

A vasárnapi hurghadai balesetben 11-en vesztették életüket és 29-en sérültek meg.

Kedden két repülőgéppel - kora délután és este - összesen 17 sérültet hoztak haza Egyiptomból. A vasárnapi hurghadai balesetben 11-en vesztették életüket és 29-en sérültek meg.