Ivó, Milán
EUR 386,21 Ft
USD 368,09 Ft
5 °C
26 °C

Ismét őrizetbe vették Szima Juditot

2011.11.24. 17:03

Csütörtökön ismét őrizetbe vette a Kaposvári Nyomozó Ügyészség Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet főtitkárát, írja a Sonline.hu.

A Somogy Megyei Főügyészség közleményében azt írta, a mai napon még gyanúsítotti kihallgatására kerül sor. A bűnügyben eddig négy személyt hallgattak ki gyanúsítottként. Az ügyről a megyei főügyészség későbbre ígért részletes tájékoztatást.

Júniusban hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt indult nyomozás aTettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete működése során elkövetett bűncselekmény miatt ismeretlen tettes ellen. A nyomozást a Kaposvári Nyomozó Ügyészség konkrét adatokkal alátámasztott feljelentés alapján rendelte el.

Akkor gyanúsítottként hallgatták ki Szima Juditot a szekszárdi rendőrségen a kaposvári nyomozóügyészek. A kaposvári bíróság előzetes letartóztatását nem rendelték el, helyette lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek