Bíró Ica mégsem támogatja a kormányt

2012.01.12. 21:29

Mégsem megy el a kormányt támogató békemenetre Bíró Ica, jelentette az ATV. A rockzenész félreértette barátait, akik eredetileg egy, a magyarságért rendezett békemenetre hívták, és azt nem közölték vele, hogy ez egy kormány melletti tüntetés.

Bírónak ugyan saját elmondása szerint megvan a véleménye a dolgokról, a pártoktól független. "Most már tényleg érthetetlenné válik az ország" - nyilatkozta a tévének, hozzátéve, hogy Magyarországon a legmagasabbak az adók, egekben a benzin, a gáz, a villany ára.

Azt is mondta, hogy "az emberhez méltó életért, a frankhitelek eredeti árfolyamon történő visszafizetésért és a szabadságjogokért mindig kiáll".

"Akárki ül a vezetői poszton, az a dolga, hogy elsősorban a dolgozó emberek érdekeit nézze és olyan törvényeket hozzon, amelyek az élni és élni hagyni elve alapján a megélhetést segítik" - mondta, majd a bankokat bírálta, amelyek hirdetik magukat, ahelyett, hogy a károsultakat segítenék.

A kormánypárti tüntetést a Facebookon hirdették meg, csatlakozott hozzá a Magyar Hírlap tulajdonosa és több munkatársa is.