Salamon
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

Lázár most már hibákat javítana

2012.02.06. 22:02
Hibákat követett el a kormány, amiket a következő két évben ki kell javítani, jelentette ki Berlinben Lázár János. Persze nem a cselekedetekkel volt baj, hanem azok kommunikációjával, ezért imázskampányba kezdenek.

A következő két év a hibák kijavításának ideje lesz a kormányzásban, jelentette ki a berlini magyar nagykövetségen tartott hétfői előadásán Lázár János, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője. Lázár szerint így már heteken belül számos törvény módosítanak.

„Az a jó politikus, aki képes megváltoztatni a véleményét” - jelentette ki a Konrad Adenauer Alapítvány rendezvényén Lázár, aki ígéretet tett a változásra, de törelmet és megértést, illetve „több sportszerűséget” is kért.

Lázár szerint Magyarországon nem épül diktatúra, az „igaztalan állítás sértés valamennyi magyar számára”. Véleménye szerint 1989-ben nem rendszerváltás volt, csak félfordulat, amit most zárnak le.

A kormány Lázár szerint leginkább két dologban hibázott. Alábecsülte „a nemzetközi erőtér jelentőségét”, illetve „túl keveset konzultáltunk az európai partnerekkel”.

Ezért most a kormány intenzív imázsépítésbe kezd, Németországban az üzleti szféra megnyerése lesz a cél, mert a német befektetők jelenléte Magyarországon „létkérdés”. Lázár szerint az ország arculatának átformálása évekig is eltarthat, ami most kezdődik, az még csak a kármentés.