Halálos verekedés egy balatonfüredi diszkóban

2012.03.11. 11:27 Módosítva: 2012.03.11. 18:30
Két ütést kapott egy, az első hírek szerint német, a rendőrség tájékoztatása szerint osztrák állampolgárságú, Balatonfüreden élő férfi a Macho diszkóban egy szóváltás után. Azonnal meghalt.

Szóváltásba keveredett a balatonfüredi Macho diszkó parkettjén egy helyi férfi, B. Tamás és egy osztrák állampolgár, mely olyan súlyos dulakodássá fajult, hogy utóbbi a helyszínen meghalt. A balatonfuredma.hu szerint a személyzet már csak azt látta, többen a földön fekvő férfi mellett állnak és próbálják újraéleszteni, sikertelenül.

Az Index helyszíni forrásokbl megtudta, az áldozat két ütést kapott, nem az eséstől, vagy a fejét beütve halt meg, hanem valószínűleg valami belső szervi sérüléstől, azonnal.

Az áldozat Stefan Grossberger, balatonfüredi lakos. 

Lattenstein János, a megyei mentőszolgálat mentésvezetője az MTI-nek elmondta: a mentők reggel fél ötkor kapták a riasztást, hogy egy férfi összeesett egy balatonfüredi szórakozóhely előtt. A 39 éves férfit megpróbálták újjáéleszteni, de nem jártak sikerrel.

A rendőrség közleménye szerint a 36 éves balatonfüredi támadót halált okozó testi sértés megalapozott gyanújával őrizetbe vették.

A balatonfuredma.hu szerint a Macho rossz hírű szórakozóhely, rendszeresen történnek ott verekedések.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport