Megijedt, ezért gyilkolt az orvvadász

2012.04.04. 08:21
Ijedtében gyilkolt, ezzel indokolta P. Márió, az orvvadász, hogy rálőtt egy vadőrre, majd elvágta a torkát egy másik férfinak. A Blikk információi szerint a tettes részletes vallomást tett, de azt állítja, nagyon sok mindenre nem emlékszik.

P. Márió a gyilkosságok előtti éjszakán lőtt le két őzet. Amikor az erdőben összeakadt a 44 éves Balogh Lászlóval és a 22 éves vadőrrel L. Zoltánnal, már csak az elrejtett tetemekért ment vissza. Állítólag még a vadászpuska sem volt nála, csak az a pisztoly, amivel később gyilkolt. Így egyáltalán nem volt tétje annak, hogy a vadőr kérdőre vonta, bizonyítani sem tudták volna, hogy ő mészárolta le az állatokat.

P. Márió azt állította a rendőröknek, hogy pánikba esett, és nem emlékszik semmire

Megijedtem a fellépésüktől – a Blikk információi szerint ezzel magyarázta P. Márió, hogy pisztolyt rántott. Mint ismert, Balogh László és L. Zoltán épp vadakat etetett, amikor összefutottak az orvvadásszal, majd üldözni kezdték a férfit. P. Márió először hasba lőtte Balogh Lászlót, majd a menekülő L. Zoltán hátát találta el. Ezután az orvvadász elvágta a sebesült Balogh torkát.

A lap szerint P. Márió kitart amellett, hogy egyáltalán nem emlékszik arra, hogy őt bárki is üldözte volna. Állítólag azon a területen, ahol a vérengzés történt, csak a gyilkos kocsijának a keréknyomát találták meg, és nincsenek autós üldözésre utaló jelek. Az orvvadász azt vallotta, hogy amikor a tarlós részen összetalálkozott a vadőrrel és a barátjukkal, pánikba esett.

P. Márió állítólag azt sem tudja felidézni, hogy mi történt pontosan L. Zoltánnal, szerinte ő nem vadászott rá és a férfit nem lőtte hátba menekülés közben. P. Márió jelenleg rabkórházban van, megrepedt a lépe. Úgy tudjuk, jobban van, jelenleg megfigyelik.Ügyfelem valóban jobban érzi magát. Sérülését nem az elfogása után szerezte. Külön kiemelte, hogy a rendőrök és az őrök egy ujjal sem nyúltak hozzá. Arról, hogy mi szerepelt a vallomásában, még korai lenne beszélni – mondta a lapnak Herke Csongor, P. Márió ügyvédje.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport