Túl van az életveszélyen a kulcsi gyanúsított anyja

2012.04.09. 16:12 Módosítva: 2012.04.09. 16:12

Már nincs életveszélyben a Fejér megyei Kulcson történt, négy halálos áldozatot követelő bűncselekmény Budapesten ápolt sérültje, a gyanúsított édesanyja.

A Székesfehérváron ápolt férfi sérült napokon belül hazatérhet, a gyanúsított nővérének azonban még hosszabb ideig a dunaújvárosi kórház traumatológiai osztályán kell maradnia.

Bazsó Péter, a Honvédkórház orvos-igazgatója szerint a budapesti Honvédkórházban ápolt sérült édesanya túl van az életveszélyen. A 63 éves nőnek javult az állapota, már nincs szükség a mesterséges lélegeztetésre, így az intenzív osztályról is kikerült. Az orvos-igazgató szerint azonban további korrekciós műtétekre még szükség lesz.

Mészáros Lajos, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház főigazgató-főorvosa egyelőre nem tudta megmondani, hogy az intézményben fekvő sérültet, a gyanúsított nővérét, mikor engedhetik haza. A szükséges helyreállító műtétek időpontja is bizonytalan, a sérült állapotának függvényében döntenek majd róla.

Sándor Csaba, a Fejér Megyei Szent György Kórház ügyeletvezetője elmondta, hogy a székesfehérvári kórházban kezelt férfi - a gyanúsított nővérének barátja - állapota folyamatosan javul. Ha ilyen ütemben folytatódik a javulás, akkor napokon belül elhagyhatja az intézményt.

A hétvégén a rendőrség kihallgatta a székesfehérvári, illetve a dunaújvárosi kórházban fekvő két sérültet, de az édesanya még nincs kihallgatható állapotban.

A kulcsi családi bűncselekményre péntek délelőtt derült fény. A gyilkossággal gyanúsított H. Csanád Jutast a Terrorelhárítási Központ műveleti főosztályának tagjai még aznap elfogták a Fejér megyei településen. A Székesfehérvári Törvényszék vasárnap döntött a gyanúsított 30 napos előzetes letartóztatásáról.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport