Megnyugodott a családirtás után a kulcsi gyilkos

2012.04.11. 07:08

A pénteki mészárlás minden apró részletére emlékszik a tettét beismerő kulcsi gyanúsított, H. Csanád Jutas, pontosan tudja, kit, hányszor és hogyan szúrt meg, mondta el a Blikknek a férfi ügyvédje, Hortobágyi Tibor. A férfi, aki állítólag rezzenéstelen arccal elevenítette fel a történteket, a rendőröknek azt mondta, hogy vallomásán ugyan kis mértékben még változtatni fog, de nem vonja vissza azt, és megerősítette azt is, hogy nem bánt meg semmit. Azt mondta, megnyugvással tölti el, hogy végzett az ellenségnek vélt családtagokkal, tette hozzá az ügyvéd.

A Blikk szerint a gyilkos nem tett különbséget áldozatai közt, nem volt fontos, kit öl meg először, egyformán gyűlölt mindenkit, és csak az számított, hogy tervét végigvigye. A támadást túlélő családtagjai, édesanyja és húga hogylétéről nem érdeklődött.

Az ügyvédje szerint most sem tudni, pontosan miért ébredtek benne a gyilkos indulatok. Ugyan megjegyzéseket tett arra, hogy nehéz gyerekkora volt, de konkrét indokokkal nem tudott előállni. Hortobágyi Tibor megjegyezte azt is, hogy a kihallgatás során egy percig sem beszélt indulatosan a családtagjairól, úgy látszott, mintha most már egyáltalán nem érdekelné őt a sorsuk.

H. Csanád Jutas egyáltalán nem számolt azzal, hogy el fogják kapni, bár távlati tervei nem voltak, írja a Blikk.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport