A tetőn kapták el a menekülő bejárónőt

2012.04.12. 14:40

A zuglói rendőrök nyomoznak egy 29 éves nő ellen, aki a gyanú szerint jómódú férfiakra vadászott, olvasható a police.hu-n.

Egy idős férfi például újsághirdetésben keresett bejárónőt. Erre jelentkezett a csaló, akit megkedvelt a későbbi áldozat. Gyakran beszélgettek, a férfi megtakarított pénze is szóba került. A nő ekkor hozakodott elő meséjével: egy panzió megvásárlását tervezi, de a pénzét korábban lekötötte, az üzletet viszont nyélbe kellene ütni. Ezért arra kérte a férfit, hogy előlegezze meg neki a szükséges összeget. Ő ennek eleget is tett.

Március 27-én azonban a nő visszaadta a pénzt, mondván a panziós visszalépett. Ezután elkezdtek iszogatni, a férfi elaludt, és mire magához tért, egyedül volt, a pénze is eltűnt.

A feljelentés után a rendőrök megjelentek a mesebeli panzióban, ahol elfogták a tettest, aki a tetőn keresztül próbált elmenekülni. A házkutatás során festményeket, slusszkulcsokat találtak nála, ezek tulajdonosait még keresik. A nő valószínűleg korábban is elkövetett hasonló bűncselekményeket.