Híváslista alapján fogták el a soproni gyilkosság gyanúsítottjait

2012.04.19. 08:06

Az egyik áldozat mobiltelefonjának híváslistája alapján fogták el a rendőrök a keddi soproni kettős gyilkosság feltételezett elkövetőit – írja a Blikk.

Három, 19-20 éves fiatalt gyanúsít a rendőrség azzal, hogy megölték a soproni, Anger téri sporttelep lövészklubjának vezetőjét és annak ismerősét. Az egyik gyanúsított a lővészklub tagja volt. A kettős gyilkosság kedden este 18.40 és 19.10 között történt, a lőtér ekkor még üzemelt.

Az egyelőre nem világos, hogy a gyilkosságot előre eltervezték, vagy lebuktak lopás közben, és a szemtanúnak ezért kellett meghalnia. A rendőrség szerint szóvivő szerint a nyereségvágy biztosan felmerül indítékként.

A Blikk információi szerint az egyik gyanúsított ismerte lövészklubjának vezetőjét, felhívta őt, hogy gyakorolni szeretne a lőtéren. A Blikk szerint a telefonáló férfi társával együtt volt a lőtéren, a harmadik társuk kint várta őket.

A Blikk szerint a lőtér vezetőjét háromszor lőtték fejbe. A Bors arról ír, hogy a férfit főbe lőtték és összesen ötször lőttek rá.

A gyilkosságról csütörtök délelőtt 11 órakor tart sajtótájékoztatót Budapesten a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport