Erik, Alexandra
EUR 382,87 Ft
USD 364,02 Ft
9 °C
23 °C

Tojást is festettek az adóellenőrök

2012.04.20. 09:09

Az adóellenőrök megkóstolták a kifőzdék specialitásait, vásároltak, húsvéti asztaldíszt készítettek és tojást is festettek, ugyanakkor húsvét vasárnap és hétfőn minden második esetben hiányzott a számla, írja közleményében a NAV. Várhatóan 90 millió forint mulasztási bírságot is kiszabnak.

Országszerte több mint kétezer ellenőrzést tartott a NAV április 2-9. között. A vizsgált időszak egészét tekintve 2011-hez képest többször adtak számlát és nyugtát az ellenőrzés alatt az árusok, de az esetek negyedében még mindig elmaradt a bizonylat.

A szigorú szankciók ellenére továbbra is sok a feketén foglalkoztatott munkavállaló. A NAV az ünnep elmúltával is folytatja tavaszi ellenőrzési sorozatát.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek