Fülöp, Evelin
EUR 392,47 Ft
USD 366,88 Ft
13 °C
27 °C

Két autó kigyulladt a bozóttűzben

2012.04.29. 19:29

Egy személygépkocsi és egy kisteherautó is kigyulladt, de senki sem sérült meg abban a bozóttűzben, amely egy szigetszentmiklósi lakópark közelében keletkezett, és több tíz hektárnyi területet borított el vasárnap délután - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese.

Szabó János elmondta, hogy a Holló utca végénél lángra kapott bozótoshoz a helyi és az érdi tűzoltókon kívül a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakembereit, valamint a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveleti szolgálatát is riasztották.

A tűz a közelben lévő két autón kívül a szomszédos erdő aljnövényzetére is átterjedt, lakóházakat, raktárépületeket is veszélyeztetett, de kiköltöztetésre nem volt szükség. A lángok továbbterjedését sikerült megállítani.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!



  • Eladnék
  • Biztosítás