Beszámíthatók a soproni kettős gyilkosság gyanúsítottjai

2012.05.04. 08:51 Módosítva: 2012.05.04. 08:56

Nem ússzák meg a börtönt kényszergyógykezeléssel a soproni gyilkosok, a három fiatalt napokon át vizsgálták az elmeorvos szakértők, írja a Blikk.

A lap úgy tudja, egyiküknél sem találtak olyan lelki eredetű problémát, ami okot adna arra, hogy kizárják a büntethetőséget.

A gyanúsítottakat még senki nem látogathatta meg a rácsok mögött, mióta előzetes letartóztatásba helyezték őket. Először jövő héten láthatják szüleiket, jó esetben egy órát tölthetnek a felnőttek a gyerekkel.

A három fiatal időközben fellebbezett az előzetes letartóztatás ellen, ezt azonban elutasította a bíróság. T. Attila kapcsán többek között azért, mert a kettős gyilkosság legkegyetlenebb résztvevőjének tartott kamasz már korábban részesült ügyészi megrovásban.

Kiderült, hogy a tervről többen is tudtak. A Blikk szerint V. Roland a rokonainak többször említette, hogy amint lehetősége lesz rá, végez az orvossal, akkor azonban még senki sem vette őt komolyan.

A rendőrség gyanúja szerint a fiatalok lőttek le két férfit április 17-én a soproni Anger sportklubban. A kettős gyilkosság részleteiről itt olvashat>>>