Eva Rhodes számos fenyegetést kapott

2012.05.21. 09:42

Előre kitervelt megtorlásnak gondolja testvére, Eva Rhodes 2008-as meggyilkolását Majláth Judit, írja a Blikk. A lap információi szerint a menhelytulajdonos meggyilkolásának ügyében vizsgálódó westminsteri hatóság a Rhodest halála előtt ért fenyegetéseket is sorra veszi.

Majláth nem kétli, hogy az elítélt A. Csaba követte el a gyilkosságot, de a hatóság szerinte azt gyanítja, hogy volt segítője, és megbízója is lehetett. A testvérét ért halálos fenyegetésekről azt mondta, hogy Rhodes udvarára egyszer egy kinyomott szemű kutyát dobtak be egy fenyegető írott üzenettel együtt. Az asszony többször össze is veszett a környéken élőkkel, amiért az elhullott állatokat a menhely udvarán égette el, nem pedig a fehérjefeldolgozóba szállította, a szag pedig szinte elviselhetetlen volt.

Tavaly decemberben a győri ítélőtábla jogerősen tizenhárom év börtönnel sújtotta azt a férfit, aki három éve agyonverte a közeli Bőnyön működő állatmenhelyet üzemeltető idős asszonyt, majd értékeivel távozott.

A vádirat szerint a harmincas évei elején járó férfi egy heves – részben személyes jellegű, részben anyagi természetű – vita után 2008 szeptemberében támadt munkaadójára. Ököllel, majd fejszenyéllel halálos sérüléseket okozott a magyar származású, brit állampolgárságú nőnek. A tettes elégette, majd egy közeli telken elásta Eva Rhodes földi maradványait, néhány ezer forintját és laptopját pedig magához vette.

A férfi az első tárgyalási napon beismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését, majd az utolsó szó jogán azt mondta: megbánta tettét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport