Halálos balesete előtt ittas vezetésért bevitték a sofőrt

2012.05.28. 12:50
Az MTV Híradójának információi szerint a szombati, két halálos áldozattal járó újtikosi balesetet okozó sofőrnek a baleset előtt két órával már bevonták a jogosítványát.

A hajdú-bihari Újtikosnál egy busznak ütközött szombaton az a férfit, akit a halálos baleset előtt két órával már bevittek a rendőrök ittas vezetésért. A balesetben ő és a busz sofőrje meghalt.

A férfiról egy igazoltatásnál derült ki, hogy ivott. A megyei rendőrség helyettes szóvivője az MTV Híradójának úgy nyilatkozott, hogy miután elvették a férfi jogosítványát gyalog engedték el a tiszavasvári rendőrörsről, és nem lett volna joguk ellenőrizni, hogy azután mit csinál. Azt nem lehet tudni, hogy a férfi hogyan jutott vissza a kocsijához, de az biztos, hogy jogosítvány nélkül indult tovább.

Az ütközés után azonnal kigyulladt és teljesen kiégett a férfi Ford Focusa, szinte csak a négy kereke maradt meg, így órákig azt sem lehetett tudni, hogy hányan ültek az autóban, kora estére lett csak biztos, hogy a sofőr egyedül volt. A férfi olyan gyorsan ment, hogy az ütközés miatt a saját sávjában haladó, utasokat éppen nem szállító busz sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport