Kávé- és szendvicsautomaták a GYSEV-en

2012.06.13. 15:34

Kávé- és szendvicsautomatákkal szereli fel vasúti kocsijait a GYSEV Zrt. A fejlesztés az összes kocsit érinti, így az intercityk, valamint a gyors-, és személyvonatokat is - közölte a vasúttársaság. A vonatokra júniustól minden hónapban a GYSEV Magazin a vasúttársasággal kapcsolatos híreket, a régió turizmusával kapcsolatos információkat valamint az utasok kikapcsolódását segítő rovatokat is tartalmaz.

Az egyik hazai kávéautomata-forgalmazó céggel kötött megállapodás értelmében a gépeket a cég biztosítja, ők is töltik fel az automatákat. A GYSEV szakemberei végzik el a biztonságos beszerelést és a vasúttársaság biztosítja a szükséges áramforrást. Az automaták üzemeltetése így a vasúttársaságnak nem kerül plusz költségébe. Amennyiben a most kezdődő próbaüzem sikeres lesz, a jövőben a GYSEV összes vasúti kocsijába kerül kávé és szendvics automata.

Amennyiben a GYSEV-nél kedvezőek lesznek a tapasztalatok, a MÁV-START Zrt. vasúti kocsijait is automatákkal szerelhetik fel, június 15-én ugyanis megszűnik az intercity járatainkon a büfékocsi.