Simon, Szimonetta
-1 °C
15 °C

Ikreket ütöttek el egy babakocsiban Érden

2012.06.19. 00:09 Módosítva: 2012.06.19. 00:12

Kórházba szállítása után életét vesztette az a három hónapos kisgyermek, akit ikertestvérével együtt ütött el egy autós hétfő este Érden - erősítette meg az MTI információját a budapesti Heim Pál Gyermekkórház főorvosa. A másik gyermeket életveszélyes sérülésekkel ápolják a budapesti János kórházban.

Az autó eddig tisztázatlan körülmények között sodorta el a Szövő utcában az út szélén a szülők által tolt babakocsit, amelyben két kislány volt.

Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese hétfő éjjel azt mondta: a rohamkocsival érkező mentők a riasztás után öt percen belül érkeztek a helyszínre, és mindkét három hónapos kislánynál a klinikai halál beálltát állapították meg.

A mentők azonnal megkezdték az újraélesztést, így az egyik kislány vérkeringését sikerült újraindítani, őt súlyos, életveszélyes koponyasérülésekkel a budapesti János kórházba szállították.

A sajtóügyeletes közlése szerint a másik kisgyermeket szintén válságos állapotban - folyamatos újraélesztési kísérlet mellett - szállították a budapesti Heim Pál Gyermekkórházba.

A baleset körülményeit az Érdi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport