Elfogták a barátnőjét meggyilkoló férfit

2012.07.19. 13:31 Módosítva: 2012.07.19. 14:10

Tizenkét óra alatt elfogták a rendőrök azt a 22 éves férfit, aki a gyanú szerint szerdán Budapesten megölte vele egykorú barátnőjét - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). A mentőket a nő éettársa hívta ki. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol később meghalt. A férfi azt mondta, hogy baleset történt, azonban a boncolás megállapította, hogy a nőt szíven szúrták. A rendőrség a kórházi bejelentés után indított nyomozást.

A rendőrök helyszíni szemlét tartottak a nő lakásán, majd miután megvizsgálták az áldozat kapcsolatait, életkörülményeit, megtalálták azt a budapesti férfit, aki az áldozat barátja és "munkáltatója" is volt. A férfit az egyik rokona lakásában fogták el. A gyanúsított a kihallgatásakor elismerte, hogy féltékenységből, egy veszekedés után szúrta meg barátnőjét, majd otthon próbálta ápolni. Mivel a sértett állapota romlott, mentőt hívtak hozzá. Az emberölés gyanújával indult ügyben a további eljárást a BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatja le.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport