Arnold, Levente
18 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Nemi erőszak lett egy rablásból

2012.07.20. 09:09 Módosítva: 2012.07.20. 14:58
Brutális rablók támadtak meg egy német házaspárt a Bács-Kiskun megyei Jánoshalma külterületén. Nemi erőszak, arccsonttörés, félmilliós kár.

A rablók azzal az ürüggyel álltak meg a német házaspár tanyájánál, hogy cigarettát kérjenek az 57 éves férfitől. A férfi nem dohányzott. A rablók azonnal ütlegelni kezdték, és a nála lévő pénzt követelték, írja le a rablás részleteit a police.hu.

A megtámadott férfi bemenekült a tanyája udvarára, de a tettesek üldözni kezdték. A sértett kiabálására az otthon tartózkodó 48 éves felesége a segítségére sietett, de őt is megütötték többször, majd a támadás elől a tanya fürdőszobájába menekülő asszonyt az egyik támadó követte, ott lefogta és megerőszakolta. A megvert német férfi arccsonttörést szenvedett, mindketten sérüléseikkel kórházba kerültek. A három ismeretlen férfi a tanyából készpénzt, mobiltelefont és egy laptopot vitt el. Az anyagi kár közel 500 ezer forint.

A három elkövető közül csütörtök reggelre sikerült elfogni kettőt, egy 37 éves és egy 21 éves férfit, apát és fiát. A két gyanúsított közül a fiatalabb férfi beismerő vallomást tett. Harmadik társuk péntek délelőtt önként jelentkezett. Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője  elmondta: a 31 éves, jánoshalmi férfi péntek délelőtt feladta magát a helyi rendőrségen. Kihallgatása jelenleg is tart.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!