Selmeczi Gabriellát törölték a kormany.hu-ról

2012.07.25. 10:43

Keddi cikkünkben azt írtuk, hogy nemcsak Becsey Zsoltnak, a miniszterelnök külgazdasági megbízottjának posztja szűnik meg, hanem több más miniszterelnöki megbízotti, miniszterelnöki biztosi és kormánybiztos poszt is.

DBELO20120105003
Fotó: Beliczay László / MTI

Megírtuk, hogy távoznia kell Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízottnak is, akit a Miniszterelnökség honlapja tegnap még ezen a poszton tüntetett fel, mára azonban törölték onnan.

Maga Selmeczi Gabriella üzente az Indexnek azt, hogy hivatalosan csak decemberig látta el ezt a posztot. Orbán Viktor azonban annyira meg volt elégedve tevékenységével, hogy azt kérte: április 30-ig még foglalkozzon ezzel a területtel. Megbízatása végeztével egy jelentést is készített tevékenységéről a miniszterelnöknek.

A jelentést május 5-én ismertette is az Echo TV Napi aktuális című műsorában. Az interjúban azonban nem esik szó arról, hogy a megbízatása véget ért volna, ahogy az interjúról a fidesz.hu-n megjelenő aznapi hírben sem.

A kormany.hu-nál tegnapi cikkünk hatására vették észre, hogy Selmeczi még mindig miniszterelnöki megbízottként szerepel a Miniszterelnökség oldalán, és a hibát mára javították. Selmeczi május óta a Fidesz szóvivőjeként dolgozik.