Elkapták a monori késelőt

2012.08.15. 19:08

Székesfehérváron találta meg a rendőrség szerda délután azt a férfit, aki kedd reggel Monoron késsel súlyosan megsebesítette volt barátnőjét, majd elmenekült. Gyilkossági kísérlet miatt indult eljárás ellene – közölte Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A székesfehérvári rendőrök ellenőrizték a gyanúsított egyik lehetséges tartózkodási helyét, s ott meg is találták a 31 éves férfit. A férfi megpróbált elmenekülni, és kiugrott a harmadik emeletről, lábtöréssel szállították kórházba. A férfit őrizetbe vették, de még nem hallgatták ki, folytatódik a gyilkossági kísérlet miatt ellene indított eljárás.

Az ön- és közveszélyes, budapesti férfi kedd reggel több kést is használva – feltehetően szerelemféltésből – megtámadta és súlyosan megsebesítette korábbi barátnőjét, egy 18 éves monori nőt. A dulakodás az utcán folytatódott, ott az egyik szomszéd lépett közbe; neki köszönhető, hogy nem történt tragédia. A késelő férfi elmenekült, a lányt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség fotóval ellátott körözést tett közzé honlapján, és a lakosság segítségét kérte, ezt követően bukkantak a támadó nyomára.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport