Közveszélyes késelőt üldöz a rendőrség

2012.08.15. 11:56

Egy ön- és közveszélyes budapesti férfit keres a rendőrség: a 31 éves Megyery András Miklós kedd reggel több kést is használva - valószínűleg fétékenységből - megtámadta és súlyosan megsebesítette korábbi barátnőjét, egy 18 éves monori nőt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője.

Megyery András Miklós
Megyery András Miklós
Fotó: Police.hu

Kovács Viktória elmondta: a nőt az udvaron támadta meg a férfi, majd a dulakodás az utcán folytatódott. Itt az egyik szomszéd lépett közbe, neki köszönhető, hogy nem történt tragédia. A késelő férfi elmenekült, a fiatal lányt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Megyery András Miklós ellen a PMRFK bűnügyi osztálya emberölés kísérletének alapos gyanúja miatt folytat eljárást. A nyomozók azt kérik, hogy senki ne próbálja elfogni a férfit, hanem értesítsék a rendőrséget.

A támadó fegyver
A támadó fegyver
Fotó: Police.hu

Az ön- és közveszélyes férfi valószínűleg egy GUE-921 rendszámú, sötétkék Mercedesszel közlekedik. A rendőrség a 06-30-617-7594-es számon vagy a 06-1-443-5800/30-155-ös melléken, illetve az ingyenesen hívható 107-es és 112-es központi segélyhívókon várja a lakossági bejelentéseket.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport