Féltékenységből ölte meg 10 éves lányát

2012.08.29. 07:33 Módosítva: 2012.08.29. 08:02
Beleőrült a tudatba, hogy szerelme mást választott, ezért beteges gondolatoktól vezérelve, bosszúból fejbe lőtte alvó kislányát, a tízéves Kiarát H. T. Mihály.

A Blikk szerint féltékenység, és a háromtagú család érzelmi gondjai vezettek oda, hogy egy 30 év körüli abonyi férfi hétfőn megölte gyermekét, majd megpróbált végezni magával is. H. T. Mihály házilag összetákolt pisztolyt használt terve megvalósításához.

A kislánynak esélye sem volt a túlélésre, ő azonban megúszta a lövést.

Vérben úszó férfira hétfőn reggel az éjszakai műszakból hazaérkező feleség, G. Renáta bukkant házuk fürdőszobájában, de akkor még nem sejtette, hogy gyermeke már halott.

A lap szerint a szolnoki kórházban ápolóként dolgozó feleség ugyanis azt hitte, kislánya alszik a gyerekszobában, ezért, hogy fel ne ébressze, csendben igyekezett megmenteni férje életét.

A Blikk szerdai cikke szerint nem előjelek nélkül történt a gyilkosság, már korábban is érzékelhető volt, hogy a fiatalok komoly problémákkal küszködnek. A féltékeny férj azzal fenyegette meg családját, hogy autóba ülteti őket és szándékosan a halálba száguld velük. Szavait azonban akkor senki nem vette komolyan.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének keddi közlése szerint a gyilkossággal gyanúsított férfit röviddel a kórházba szállítása után ki tudták hallgatni, vallomásának részletei azonban egyelőre nem publikusak. Annyi tudható csak, hogy a gyermek lőtt sérüléseibe halt bele - tette hozzá a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a rendőrség őrizetbe vette a tízéves gyermeke megölésével gyanúsított abonyi férfit, és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport