Eszter, Eliza
EUR 382,27 Ft
USD 356,41 Ft
14 °C
24 °C

Szegedi Csanád zsidó szabadegyetemre jár

2012.08.31. 07:09

A Magyar Hírlap információi szerint a Jobbikból a zsidó származása körül kialakult "bonyodalmak" miatt kilépett Szegedi Csanád beiratkozott a Zsidó Tudományok Szabadegyetemére, s jár is az előadásokra. A napilap pénteki száma arról is ír, hogy Szegedi Csanád az óbudai zsinagógát is felkereste.

A Magyar Hírlap felidézi, hogy a korábban radikális nézeteiről elhíresült jobbikos politikus meglátogatta Köves Slomót, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbiját, és - közlése szerint - elnézést kért azért, ha az elmúlt időszakban olyan kijelentést tett, amellyel esetleg megbántotta a magyarországi zsidókat. "Elmondtam neki azt is, még az idén ellátogatok Auschwitzba, hogy lerójam kegyeletemet az áldozatok előtt" – nyilatkozta akkor.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla