Bernát, Felícia
EUR 383,35 Ft
USD 362,87 Ft
8 °C
30 °C

Meghalt a cukorbeteg férfi, aki miatt a kilencedikig másztak a tűzoltók

2012.09.16. 10:31 Módosítva: 2012.09.16. 14:45

Az erkélyajtón keresztül jutottak be a tűzoltók Zalaegerszegen egy cukorbeteg férfihoz, aki eszméletlenül feküdt a lakásában - közölte vasárnap honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség ügyeletére szombaton késő este a szomszédtól érkezett egy segélykérő hívás, miszerint egy tízemeletes épületben élő cukorbeteg férfi nem nyit ajtót, annak ellenére, hogy mobiltelefonját hallják csörögni a lakásban.

A zalaegerszegi rendőrkapitányság járőre a megadott címre ment, majd miután úgy gondolta, hogy a késedelem veszéllyel járhat, értesítette a tűzoltókat és mentőt is kért a helyszínre. Az MTI úgy tudja, a tűzoltók az épület kilencedik emeletén lévő lakásba az erkélyajtón keresztül, kívülről jutottak be.

A rendőrség azt közölte: a tűzoltók a bejárati ajtó előtt fekve, eszméletlen állapotban találtak rá az ott lakó, hatvanas éveiben járó férfira, akit a mentők további orvosi ellátásra kórházba szállítottak. A férfi azonban a gyors segítség ellenére a kórházba szállítás után meghalt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek